Hvordan teknologi muliggjør fremragende kundeopplevelser og hjelper bærekraftsinitiativ! Møt oss på NXT 2022

Hvordan teknologi muliggjør fremragende kundeopplevelser og hjelper bærekraftsinitiativ! Møt oss på NXT 2022

Tirsdag 11. Oktober er vi på NXT Nordic konferansen i Oslo Spektrum. Vi er sølv-sponsorer av konferansen, og deltar sammen med våre venner i Salesforce. I en 50 minutters parallellsesjon deler vi innsikter om hvordan teknologi hjelper netthandelsbedrifter og varehandelen til å gå en konkurransekraftig fremtid i møte, med en helt ny generasjon shoppere.

Her ser du programmet for vår parallellsesjon på NXT. For billetter, besøk Agenda 2022 - What's NXT (whatsnxt.io)
 
The Economist Research - Forhandlere møter en ny verden med økt kompleksitet- Thomas Anglero, CTIO, Cognizant
Nylig Economist Impact-forskning støttet av Cognizant antyder en tøff vei fremover for forhandlere, om enn en vei pepret med muligheter, som begynner med deres teknologiske investeringer. Vi vil dele noen sentrale funn fra vår forskning inne "retail" og hvordan teknologi gir trygghet i en usikker verden. 
 
Hvordan teknologi hjelper en matvareprodusent å optimere verdikjeden- Stig Martin Fiskå, Head of Industry 4.0, Cognizant
Eksempel på hvordan bildegjenkjenning kan brukes for å optimere pizzaproduksjon.
 
Net Zero Cloud- Sannhetens øyeblikk for selskapers karbonutslipp- Oscar Nybråten, Nordic Lead Net Zero Cloud, Salesforce
Hvordan kan organisasjoner administrere sitt miljøavtrykk og spore fremdriften til netto null? Og hvorfor gagner dette e-handel spesielt?  Vi viser hvordan bruk av Net Zero Cloud gir en enkelt sannhetskilde for et selskaps karbonutslipp.
 
Hvordan menneskelig sentrert AI fordeler bedrifter- Dr. Johanny Pestalozzi, Lead Experience Designer, Cognizant 
Menneskesentrert AI lærer av menneskelig input og samarbeid, med fokus på algoritmer som eksisterer blant et større, menneskebasert system. Menneskesentrert AI er definert av systemer som kontinuerlig forbedres på grunn av menneskelig input, samtidig som det gir en effektiv opplevelse mellom menneske og robot. Lær hvordan menneskesentrert kunstig intelligens gagner bedrifter. 
 
Vi gleder oss til å se deg der!